RC Pro voor DJI Mavic Air 2S

DJI RC Pro

DJI rolt een nieuwe firmware-update uit die zijn nieuwste RC Pro remote controller, compatibel maakt met Air 2S-drones.

De DJI RC Pro, die in november 2021 samen met de DJI Mavic 3 drone werd uitgebracht, wordt geleverd met de nieuwste generatie processor en verhoogde opslagcapaciteit. Verder maakt het gebruik van de krachtige O3+ (Ocusync 3+) videotransmissie technologie van DJI en neemt het het ontwerp van de remote van de DJI FPV-drone over voor nauwkeuriger manoeuvreren.

Het was dus niet meer dan normaal dat er veel vraag was naar deze DJI RC Pro compatibel te maken met andere DJI drones, temeer omdat zijn voorganger de DJI Smart controller niet meer verkrijgbaar is.

De vraag dat deze RC Pro ook nog compatibel zal worden met de Mini 2 of andere DJI drones lijkt ons zeer onwaarschijnlijk aangezien de RC Pro enkel met het OC3+ protocol werkt en niet met de voorgaande OC2.

Hopelijk zal hij dus wel compatibel zijn met de nieuw te verwachten Mini 3 dit voorjaar. 

Half december begon DJI de RC Pro met de Air 2S Fly More Combo te verzenden in een belachelijk geweldige deal (slechts € 1.749 voor de hele bundel wanneer de zelfstandige controller €999 kost). Maar dit was zeker te wijten aan het feit dat de Smart Controller niet meer leverbaar was en men de Air2S moest blijven kunnen leveren.

Maar zowel de RC Pro die met de Mavic 3 werd geleverd als de stand-alone controller waren niet compatibel met Air 2S. Dat verandert vandaag met de nieuwe firmware van de remote controller v03.01.0500.

Naast het toevoegen van ondersteuning voor DJI Air 2S, pakt deze firmware-update ook enkele kleine bugfixes aan en brengt een aantal opmerkelijke functies naar de RC Pro:

– Ondersteuning voor het uitvoeren van schone HDMI-beelden
– Ondersteuning voor het cachen van video en het downloaden van originele video naar een externe SD-kaart


Aangezien dit belangrijke updates zijn, raadt DJI u aan uw RC Pro bij te werken naar de nieuwste versie. Merk op dat de DJI Fly-app vandaag ook een update heeft ontvangen (versie 1.5.8) en dat je die ook moet updaten om de wijzigingen in de controller te zien. 

Koop hier je DJI RC Pro.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Meld u aan om updates, promoties en sneak peaks van aankomende producten te ontvangen. 

Door u in te schrijven gaat u akkoord dat wij u informatieve en promotionele emails sturen.
Drone4pro

Drone4pro

Antwoord meestal binnen het uur (8:00-19:00)

I will be back soon

Drone4pro
Hallo
Heb je een vraag, stel ze hier
Messenger