DJI Mavic 3 reeks

Home » Mavic 3

De DJI Mavic 3 drone is de opvolger van de zeer succesvolle Mavic 2 reeks en is een verbetering op het gebied van – onder andere – beeldkwaliteit en performantie. DJI is één van de bekendste merken in de dronewereld en de drones die zij verkopen zijn geschikt voor zowel startende als professionele dronepiloten. 

De DJI Mavic 3 reeks geeft de meer professionele drone gebruikers een vernieuwde film en fotografie platform met een hoge kwaliteitscamera. Daarnaast heeft de Smart Controller een veel beter bereik en is deze ook compatibel met de DJI Mavic Air 2S.

De Mavic 3 bestaat in drie versies, een standaard versie, een Mavic 3 Fly More Combo versie al dan niet met de nieuwe Smart Controller en een Mavic 3 Cine versie met de nieuwe Smart Controller en de Cine SSD.

De Mavic 3 Enterprise bestaat uit twee versies, de Mavic 3 Enterprise en de Mavic 3 Thermal. Beide uitmuntend in hun vakgebied waaronder SAR, Thermische – en bouwkundige inspecties alsook mapping opdrachten.

DJI Mavic 3 accessoires

Resultaat 1–20 van de 39 resultaten wordt getoond

Wachtlijst We zullen je op de hoogte brengen wanneer dit artikel terug op voorraad komt. Laat hiervoor je e-mail adres achter.
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Meld u aan om updates, promoties en sneak peaks van aankomende producten te ontvangen. 

Door u in te schrijven gaat u akkoord dat wij u informatieve en promotionele emails sturen.