Welke Avata Combo is goed voor jou?

DJI Avata - welke drone is de juiste keuze

DJI Avata is de gloednieuwe FPV drone met een betere vliegervaring, ontworpen voor totale onderdompeling en gedurfd vliegen. Het is lichtgewicht, compact, gemakkelijk te vliegen en wordt geleverd als onderdeel van drie nieuwe combo’s. Kies de bundel die bij je past en ervaar de wereld van bovenaf als nooit tevoren!

Dat is de slogan van DJI voor zijn net nieuw uitgebrachte FPV drone. Maar wat is nu juist het verschil en wat kan je keuze helpen te maken.

Wel één belangrijke opmerking: geen enkele set bevat een USB lader, dus zorg dat je eentje hebt of bestel de DJI 30W USB adapter.

DJI Avata Pro-View Combo

Het complete pakket met de nieuwe DJI Goggles 2 en Motion Controller en natuurlijk de DJI Avata.

De nieuwe DJI Goggles 2 is compacter dan zijn voorganger, heeft twee 1080p micro-LED schermen, 100Hz refresh rate en een zeer lage latency (weergave vertraging). Ook heeft hij een ingebouwde Diopter (+2.0D – -8.0D) aanpassingsring waardoor mensen die een bril dragen en vroeger aparte di-opter lezen moesten kopen nu deze functie dadelijk tot hun beschikking hebben.

DJI Avata Fly Smart Combo

Wil je iets minder geld uitgeven dan kan je deze combo kopen. Deze set bevat de DJI Goggles V2 in plaats van de DJI Goggles 2. Verder is deze set identiek aan de Pro-View Set. Deze FPV bril heeft de di-opter functie niet ingebouwd (je kan de lenzen wel apart verkrijgen) en is deze bril iets zwaarder.

DJI Avata – Single Unit

Heb je reeds een DJI FPV gekocht met een DJI Goggles V2 dan kan je met deze single Unit dadelijk aan de slag. Deze DJI Avata is volledig compatibel met zijn voorganger en je kan zowel de FPV Remote Controller gebruiken als de Motion Controller.

Een overzicht van de Combo’s

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Meld u aan om updates, promoties en sneak peaks van aankomende producten te ontvangen. 

Door u in te schrijven gaat u akkoord dat wij u informatieve en promotionele emails sturen.
Drone4pro

Drone4pro

Antwoord meestal binnen het uur (8:00-19:00)

I will be back soon

Drone4pro
Hallo
Heb je een vraag, stel ze hier
Messenger